(Android) Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel cheat kód nekonečné peníze
Mar 9, 2022 7:46:13 GMT
Post by macringmiweating on Mar 9, 2022 7:46:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód nekonečné peníze ▞▞▞
▞▞▞ Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel 2022 version ▞▞▞
Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel Књиге и референце svy
Bubble Shooter கேஷுவல் ofip
Právě začalo se zdá být dobré, pokud máte možnost vydělávat poukázky za kapitoly, nikoli jen platit peníze.
Přál bych si, aby se kapitoly četly zdarma, místo abychom museli získávat poukázky nebo mince......někteří z nás chtějí jen číst a nemusí se bát, že uvíznou, dokud nezískáme množství čehokoli, abychom mohli pokračovat
Bylo by lepší, kdybyste nemuseli kupovat věci, abyste mohli pokračovat ve čtení
Cena některých mincí za kapitolu je vzhledem k délce kapitoly velmi strmá. Ale zatím skvělé příběhy.
Poukazy zdarma se hromadí věčnost, než se příběh skutečně dokončí.
Myslím, že kvůli viru a všemu, co se stalo, byste měli ceny trochu snížit, ale zbytek je dobrý Miluji příběhy, ale některé obsahují spoustu malých chyb
Velký výběr knih. Některé ceny jsou trochu směšné, ale miluji skutečnost, že můžete denně vydělávat poukázky. Nyní je více možností, jak vouchery získat. Aplikace stojí za to. Pouze čas, kdy vidíte přidávání, je, když chcete získat dvojité poukázky.. což je podle mě upřímně v pořádku
Čtu mě baví, ale opět každých pár kapitol musíte kupovat body. Raději si knihu koupím.
Ten příběh je pěkný, ale problém je v tom, že mince nestačí na to, aby se daly udělat ani 2 kapitoly. Na tohle se těším.
Je to skvělá aplikace, některé příběhy mohou být trochu drahé, ale jinak ji miluji
Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel Libros y obras de consulta dbg
Chcete-li získat poukázky, musíte ohodnotit pět hvězdiček, takže ČTĚTE recenze a ne hvězdičky. Slušně napsané, CENA za jednu knihu snadno 30 USD a každá kapitola stojí poukázky nebo mince. Kapitoly mají často délku jedné stránky, přední a zadní, fyzické knihy. Cena je astronomická ve srovnání s návštěvou skutečného knihkupectví a nákupem dobře napsané, plně upravené knihy...a čekáním na 6 mincí denně za odbavení...nebude vás to hned číst. Nestojí za ty peníze.
Knihy jsou docela drahé na čtení
Skvělé příběhy. Přál bych si, aby existovaly způsoby, jak získat více vocherů zdarma, než za ně platit.
Příběhy nejsou špatné, ale jsou to peníze, které je třeba číst dál.
Edit: Toto by byla jedna z nejlepších aplikací pro čtení aplikací, které jsem zkoušel, kdyby přihlášení nebylo zmanipulované. Je statisticky nemožné získat pokaždé odměnu 6 bodů! Fyi, pozoroval jsem to v průběhu několika týdnů a pokaždé jsem při check-inu dostal 6.
Zatím na mě první použití aplikace nezapůsobilo a nesnáším, když musím přestat číst něco, co je dobré, protože chcete, abych si koupil stránky, když nemám poukázky nebo co to je a nemám peníze na nákup, prostě mě to štve do bodu, kdy aplikaci ani nechci mít
Knihy jsou drahé a nemůžete získat více než 6 bodů za odbavení...je to jasně zmanipulované. Stejně půjdu na další knižní aplikace, které mají stejné příběhy.
Miluji příběh, ale nesnáším, když musím platit nebo čekat. Mělo by existovat více bezplatných knih, které povzbudí lidi, aby se vrátili ke čtení.
Mince jsou příliš drahé na jedinou kapitolu
Úžasné knihy. Jen trochu drahé na poukázky. Bylo by lepší snížit spotřebu na kapitolu.
Užívat si knihy. I když si myslím, že cena za kapitolu může být příliš vysoká. Ale nemáte jinou možnost, než to zaplatit, jakmile se pustíte do příběhu.
Příběhy jsou dobré, jen si přeji, aby existoval způsob, jak je koupit za rozumnou cenu
Knihy jsou slušné. Je to průšvih, že nemůžete přečíst víc než pár stránek, aniž byste zaplatili ruku a nohu. V tomto bodě bych se držel pouze audioknih, které vycházejí.
Začněte číst, pusťte se do knihy a pak musím zaplatit za přečtení každých pár kapitol, než budu muset platit znovu. Nevadí platit, ale ne znovu a znovu. Vracím se k kindle.
Docela slušná aplikace. Zdá se, že je levnější ve srovnání s ostatními.
Miluji příběhy. Přál bych si jen, aby jejich čtení nestálo tolik peněz. Kéž by bylo k dispozici několik dalších bezplatných kompletních knih.
Příběhy se mi líbí, vystačil bych si s tím, že budu moci snáze získat vouchery. Pokud si koupíte mince, příběhy stojí více než celá pevná vazba.
Knihy jsou ve vaší sbírce úžasné, ale vaše ceny za odemykání kapitol jsou podle mě trochu moc
Dobrý. Jediný problém je, že jedna kniha má až 300 kapitol a stává se velmi drahým. Navíc jsou tam chyby
Knihy jsou příliš drahé a aplikace vás technicky nutí udělit poukázky 5 hvězdiček. Chystám se smazat tuto aplikaci z telefonu, abych neutrácel náklad lodi jen za jednu kapitolu 😑
Dobrý příběh, ale příliš drahý
Dostal jsem se do příběhu, nějak se to sám odinstaloval a při opětovné instalaci jsem přišel o všechny peníze, které jsem zaplatil za čtení kapitol.