Post by sotetdekinrie on Feb 9, 2022 20:41:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Duet ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Duet IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ paranın kilidini aç ▞▞▞
▞▞▞ Duet 2022 version ▞▞▞
Bu oyunu sevdim! 2 topun engellerden kaçması çok basit, ama hikaye çok İYİ! Konsept harika, film müziği harika ve oyunda kesinlikle hiçbir kusur yok! Tek şey zor olmasıdır. Bugün uygulama mağazasındaki çoğu oyundan daha zor. Ancak aşırı bir gurur ve başarı duygusuyla ödüllendirilir. Bu harika bir oyun ve bunu yapacak sabrı ve becerisi olan oyunculara kesinlikle tavsiye ederim. Harika iş! \(^w^)/
Magic Survival Casual ojuw
Su iOS sono gratuiti yarı tutti ve livelli. Qui invece bisogna, sürekli olarak bir giocare başına 3 € harcamaktadır. Era carino, ma siate meno tirchi.
piclik olsun diye bir verdim
İyi fikir, ancak kontroller biraz sorunlu ve iyileşirseniz seviyeleri ne kadar hızlı geçtiğiniz için her 30 saniyede bir reklam izlemeniz gerekiyor. (Reklam olmaması için verileri kapattım ama yine de...) Nexus 5S'de lütfen kontrol sorununu düzeltin. Kontroller eldivenin ucuna yapıştığında sinir bozucu oluyor.
Daha bakmadım😀😀😀😀😀
Bu harika bir fikir ama çok zor. İşin eğlencesini kaçırır. İyi konsept, mükemmel fikir.
OYUN çok güzel ama çok da zor bi oyun tavsiye edrim
Hayatımın en sinir ve en bokdan oyunu
Duet आर्केड गेम bqk
Oynanmaya da pek fazla deymez
güzel ama çok zor yaa
eğlendiren oyunlardan, müzikler ve sade ve çok hoş, tartışmala kanserlerden
Şimdiye kadar en sevdiğim oyunlardan biri
harika
gerçekten bayıldım. Oyun yapıyor ve 1 günde bitirdim. Yeni bölümü bekliyoruz. Reklamları, insan oynamaktan vazgeçmiyor.
Gerçekten iyi ama girdi sadece 😩😩😩😩
lütfen oyunu şimdi güncelleyin!
Duet Arkádové hjr
Gördüğüm en iyi mobil oyun! İlk defa bir uygulama için yorum. 5 tl verip premium aldım. Parasını hak ediyor.
Bu olağanüstü bir oyun. O kadar rahatlatıcı ve orta derecede sinir bozucu olmasa da, yine de bu oyunu oynamayı sevdim. Çalışmaya devam edin!
Zaman gecirmelik çok güzel oyun ama premium mod kalksın
Başta eğlenceli ama sonra sıkıcı olmaya başladıktan sonra çok zor oluyor kareler ve dikdörtgenler yerine daha fazla engel ekleyerek daha iyi hale getirebilirsiniz belki hareketli engeller gibi
Ya iyi zor puan yada ben başarılı değil
Duet Zręcznościowe kuao
Oldukça hızlı bir şekilde zorlaşıyor ve bir süre sonra yapacak pek bir şey kalmıyor.
Çok sıkıcı. Eh, bir beyin bükücü olması gerekiyordu ama.. sadece bir beyin büküm oyunu istiyorsanız, satranç oynamak bundan çok daha iyi ve heyecan verici. Sadece kişisel görüşüm
Sık sık sinirleniyorsan bu oyunu oynama
Duet आर्केड गेम bqk
Yavaş düğme hareketi
Kontroller çok kötü
Kontrol noktası modunuz varsa daha iyi olur
Güzel Ferahlatıcı. Zorlayıcı. Bağımlılık yapan. Uygulama mağazasında çok fazla çöp oyun var ve bu oyun karanlıkta bir fener gibi parlıyor!
Çok güzel bir oyun.
Bu noktada temelde oynanamaz. Her on denemede 30 saniyelik bir reklam alırsam, oynamaya devam etmeyeceğim.
Ücretsiz için daha fazla aşama ekleyin
çok güzel
Bu oyundan o kadar nefret ediyorum ki!!! NEFRET ETTİM!! Bu oyunu yapan süper aptal!! Takdir etmiyorum ...... Sheesh
Sabrınız varsa bunu deneyin
Rahatlatıcı ama zor.