Post by sotetdekinrie on Feb 9, 2022 20:38:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wrestling Revolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wrestling Revolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codifică pietre prețioase infinite ▞▞▞
▞▞▞ Wrestling Revolution 2022 version ▞▞▞
joc în general bun, dar există o modalitate în modul editor de a schimba curelele la diferiți luptători în diferitele promoții? dacă există, întâmpin probleme în a-l găsi.
İndiriyorsunuz Assistive Touch pentru Android Mod Apk 2.7.10 . ... Country Mod apk Traffic Racer Mod apk Brave Fighter Mod apk Wrestling Revolution Mod apk.
Currrrrrrr pe toti hahaha
Iubesc 💓 jocul, dar am o problemă de genul de ce nu putem vedea barul când alți luptători ne cer să luăm ceva cu ei și de ce nu ne putem plimba pe stadionul de lupte ca în culise sau de ce nu putem merge acasă așa că vă rog, vă rog să puneți asta în următoarea actualizare.
Wrestling Revolution 體育競技 ycr
Pentru cei care au avut probleme cu mișcările tale și cu schimbarea hainelor, trebuie să pui creativitate pe un contract atunci când ai semnat la o promoție majoră. Lol, l-am jucat acest joc, foarte rău. Am fost blocat cu sănătate deplină, statisticile celorlalți bărbați au fost și ele oribile, dar dat afară din tot cel mai rău joc Mcdickie vreodată
E bun el intrun mod dar tot nu-mi place😕😕
Îmi place jocul, dar este prea confuz de când l-am jucat ultima oară
Cred că are nevoie de o vedere mai bună, dar este bine, de aceea îi dau două stele
Acest joc stupid este atât de nedrept dacă un arbitru este inamicul tău, el sau ea numără până la post și colegul meu de echipă pur și simplu salvează meciul fără niciun motiv, l-am șters și nu l-am descărcat niciodată înapoi, s-ar putea să fie un joc bun, dar tocmai s-a supărat pentru asta. Ce s-a întâmplat
Super mișto jocul
Îmi place jocul foarte distractiv, dar am doar o problemă, aș vrea să poți pune luptători adevărați în loc de falși
Matt Îmi place jocul tău, dar ne face să fim upgradați pentru a face să arătăm de luptă, care este nasol, te rog remediază-l Ar face mai mulți oameni să se întoarcă la jocurile tale oh încă un lucru jocul tău este cel mai bun, dar poți adăuga bani în meciul bancar și iadul în celulă
Lucas cosmin
Voi acorda două stele pentru că managerul te obligă să faci lucruri care nu-ți plac, este un joc grozav
Joc grozav, în primul rând îmi place cum îți poți face propriile meciuri fără o licență pro. În al doilea rând, îmi place cum ești acum un booker în loc să fii doar un luptător. În sfârșit, îmi place că nu trebuie să merg mereu la meniu pentru a lăsa un meci, pot să trec și prin intrare și să plec. Asta îmi place la acest joc la revedere. A muri
Ei bine, m-am gândit să revin la acest joc pe care am crezut că l-aș prefera întotdeauna să fie jocul numărul 1 pe care l-a făcut Mdickie. Dar după ce l-am descărcat din nou și am aflat că nu-mi mai pot crea propriul personaj fără să fac upgrade la joc, m-a determinat să-mi schimb ratingul la cel de 2. Indiferent ce a fost actualizat, trebuie să te fi gândit mai mult la bani decât la cei care Mi-a plăcut jocul, pentru că acum nu pot crea un personaj feminin fără, ce, bani în buzunar mai întâi? Dacă da, atunci meriți 2 stele.
Restul e ok, dar cum scapi de trimiteri? Tocmai am jucat un meci în care am fost pus într-o supunere pentru un minut și jumătate întreg. Am apăsat frenetic fiecare buton
Jocul este bun, dar nu este chiar atât de grozav când îți faci persoana, personajul tău fie este rănit, fie moare.
Nu-mi pot schimba setul de mișcări. Încercarea de a face acest lucru va avea ca rezultat înghețarea jocului la o singură mișcare. Nu-mi pot schimba deloc nicio mișcare.
Aplicația Android Wrestling Revolution Dezvoltată De MDickie Este Listată În Categoria Sport. Versiunea Actuală Este 2.10 Lansată Pe 2021-04-13.
Abia pot câștiga prima luptă, iar adversarul meu continuă să coboare de la pământ de fiecare dată când îl abordez, acesta trebuie să fie cel mai rău joc pe care l-am jucat din serie în această companie.
Jocul este genial
Ultimate Fishing Simulator Simulare qnt
Vă rugăm să adăugați multiplayer offline (LAN/hotspot), cum ar fi să jucați cu sau împotriva prietenilor... VA ROG!!!!
ACEST JOC IE STE BUȚIN CAM INTERESANT
Acest joc este perfect pentru mine, este foarte frumos, descărcați-l și vedeți cum funcționează și evaluați-l.
Este un joc bun, dar nu are sens, dar este atât de grozav la el, de asemenea, poți să ajungi acolo unde pot alege personajele și nu doar să încerc să joc jocul norocului pe ce persoană vreau
Defini timid client wrestling revolution pin. ... Transparent pană Cincizeci Wrestling Revolution 3D #1 Android IOS GamePlay & Walkthrough - New Update 2018
Este destul de bine, dar mi-aș dori ca multiplayerul să fie aici și schimbarea gratuită a culorii pentru pantaloni scurți și să poți echipa tricouri
Acest joc este cel mai bun.😀😀😀Când am început prima dată, a trebuit să aleg un personaj. A fost atât de greu pentru că erau atât de multe personaje preferate care semănau foarte mult cu superstarurile originale WWE. 1 lucru cu care am o problemă este că atunci când un manager sau partener(i) întrerupe meciul lovind adversarul sau pe tine însuți, meciul nu este oprit prin descalificare.😠. În afară de asta, jocul este foarte UIMINO!!!!! Sper doar că M.DICKIE reușește. se întâmplă,👍👍👍👍👍👍👍👍👌✌️
Fain
trebuie să fie altceva nou, aceste jocuri încep să devină plictisitoare, puneți altceva nou sau un joc nou-nouț, dar mai bun decât toate celelalte jocuri.
Super tare da băiete. da
Pro Wrestling FanZone :: Page 2800 :: TopicMd
Wrestling Revolution Αθλήματα suu
Wrestling Revolution กีฬา cdjz
Este tare dar nu destul de tare
Pentru pretul este un joc grozav. Îmi place personalizarea și cariera este suficient de simplă, dar nu prea simplă pentru a deveni plictisitoare. Mi-aș dori să aibă ceva de-a face cu banii pe care îi primiți, ceva care să vă motiveze cu adevărat să obțineți contracte mai bune. Cea mai mare critică a mea sunt meciurile în sine. Pare aleatoriu dacă eu sau adversarul meu vom tape când sunteți într-o reținere de sufocare sau când unul încearcă să îl fixeze pe celălalt. Mi-aș dori să fie mai multe detalii în tutorial pentru a explica corect acest lucru. Refs contează, de asemenea, mod de a încetini.
Cover Image of Herunterladen DRPCIV++. Hit APK.
Nu e fain de loc.............totuși doar prosti descarcă jocul .sa nu îl loați!
Genuri de jocuri
Sumo Wrestling Revolution: Fighting Games 2019 · Acțiune De: SkyGreet Studios; * Gratuit acum 2 ani; Versiune: 0.1; Liste: 0 + 0 Punctele: 0 + 25 The 2019
Acesta este cel mai prost joc din lume cu o grafică groaznică și nu te poți ridica ușor și mă enervez, poți te rog să îmbunătățești mizeria când am încercat să lovesc pe cineva, nu a funcționat așa că am renunțat
Jocul ăsta este îngrozitor, nu se exploatează niciodată și ai-ul înșuruba totul
Nu îmi pot da seama cum să folosesc speciala sau să câștig un meci altfel grozav
Acest joc este nasol dacă este o echipă de etichetă și fac o etichetă, ei se vor alătura și mă vor bate în timp ce colegul meu de echipă mă bate, vă rog să remediați asta, așa că evaluez 5 stele
Mi-a plăcut acest joc în trecut, dar acum trebuie să cumpărați licență pentru a crea un caracter personalizat
Frumos joc!! În acest joc putem răni jucătorii, poate fi amuzant, dar putem fi și răniți, este plictisit
Mi-a plăcut, dar acest joc este același de foarte mult timp. Nu există nicio actualizare majoră în joc și devine destul de plictisitor
Fiecare dificultate este egală cu extrem de greu, chiar și foarte ușor. 😠