Post by sotetdekinrie on Feb 9, 2022 20:35:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Wars – Fantasy Battles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Wars – Fantasy Battles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód korlátlan tokenek ▞▞▞
▞▞▞ Hero Wars – Fantasy Battles 2022 version ▞▞▞
Egyszerűen nem tudok túllépni egy bizonyos szintet..... Elakadtam!!!!!!!!
Imádom, hogy ilyen könnyű játszani, és a mögötte álló történet is elképesztő 🤩 10/10 imádom!
rendben
Szeretem a játékot, még azt is szeretném, ha van egy arénája, amely titánokkal harcol, és nagyszerű lenne, ha elérhető lenne a játékosok közötti csevegési lehetőség
Nem játszottam messzire, de van néhány mondanivalóm. Ahogy sokan mások is mondták, ez nem egy kirakós játék. Ez egy csapat/"stratégiai" RPG játék, mint a Raid: Shadow Legends (bár van néhány rejtvény is beleszórva).Az általam tapasztaltak alapján nem rossz játék, csak azt kívánom, bárcsak RPG-játékként, és nem kirakós játékként hirdették volna, vagy talán még egyértelműbbé tették volna a játék valódi műfaját. Olvassa el mások megjegyzéseit, ha alapos áttekintést keres, ez csak egy alapvető figyelmeztetés volt.
A játék szórakoztató és addiktív, ha szereted a hősöket gyűjteni és szintezni pvp-harcokhoz és arénákhoz. Vannak benne paytowin (ptw) elemei, ugyanakkor rengeteg erőforrást ad a hősök és titánok szintre emeléséhez és megszerzéséhez. Ha fel akarod gyorsítani a folyamatot (ptw), az rajtad múlik, de nem kötelező, mivel a pvp-ben és az arénában barátságos a szállás. Szeretem a játékmenetet és a folyamatos tartalom hozzáadását a freetoplay játékosoknak.
Jó
Yoyoyo
A hirdetések arra késztettek, hogy egy rejtvényekkel teli játékra számítsak. A képernyők betöltése arra késztetett, hogy elvárjam, hogy válasszak valamit, bármit. Azt hiszem, 3 szint után kilépek, mert ez egy harci oldalsó görgető, ahol szó szerint nem csinálsz semmit, csak időnként kattintasz a "használd a végsőkedet". A rejtvények megvannak, de csak a küldetés utáni bónusznak, és nem minden küldetésnek, úgy néz ki. Ha szereted ezt a fajta játékot, akkor valószínűleg jó, de nem az volt, amit szerettem volna vagy vártam.
Ismétlődő, de szórakoztató. Megtanultam, hogyan gyűjtsek érméket és drágaköveket anélkül, hogy pénzt kellene költenem, hacsak nem akarok. Most pedig, ha behelyezed a mini játékokat, az növelné az élvezetet, ahogy befejeztem a 13. fejezetet.
🤮🤮💩💩💩👎👎👎👎
Nagyon jó móka! És a tutorial nagyon érthető!
Eddig minden rendben volt, csak annyi, hogy a hero módban még mindig vannak hibák, az időzítő egyszerűen nem áll vissza az új napra. A végén nehéz utolérni más célt
Nem vesztegetném az idejét ezzel a játékkal. Rendben volt, amíg el nem kezdett tépni. Az esetek felében, amikor videókat nézek, hogy ingyenes mozijegyet kaphassak a játékhoz kapcsolódó dolgok megvásárlásához, nem írják jóvá a mozijegyet. És semmiképpen ne tedd meg azokat a dolgokat, ahol egy akciót kell végrehajtanod, vagy játssz egy másik játékot ingyenes smaragdért. Nem kaptam több mint 2000 smaragdot, amivel tartoztak az egyik befejezéséért. Még panaszt is tettem és beszéltem az ügyfélszolgálattal, de nem segítettek.
Semmi köze a reklámban mutatottakhoz.
Madre Simulator: Bebe Virtual Simulación rmhh
Koze sincs a reklamhoz, ne toltsd le kalap szar
Jó ötlet, rosszul kivitelezve és hamisan hirdetve. Játszhatsz 2-3 hétig, mielőtt eljutsz arra a pontra, ahol pénzt kell letenned a versenyhez. Csiszolni fogsz olyan tárgyakért, amelyek szintre emelik a karaktered, amelyek soha nem jöttek el... És ha megszerzi őket, nincs elég érméd az elkészíteni kívánt tárgyak elkészítéséhez. A reklámban pedig egy cuki kirakós játék látható...4 világtérkép és 2 ilyen feladvány volt.
Hero Wars – Fantasy Battles Rol Oyunu oex
Hero Wars – Fantasy Battles Rol Oyunu ebe
jó
Egy rejtvényt látott hirdetésből töltöttem le. Ebben a játékban volt néhány ilyen rejtvény a játék elején. Nagyon csalódott vagyok, nem láttam többet. Ezt leszámítva ez egy tipikus automata verekedős játék. Tisztességes szintnövelő rendszer. Tisztességes karakterválaszték és frissítések pénz fizetése nélkül. Még mindig ideges a rejtvények miatt. Ez volt az oka annak, hogy letöltöttem a játékot.
80%-os kedvezmény? Higgyem is el. Egy nagy hazugság az egész!
Frissítés után a játéknak gondjai vannak wifin való futás közben. Folyamatosan azt jelzi, hogy nincs internetkapcsolat.
Imádom szórakoztató játék rengeteg tennivaló jó grafikus játék gyakran összeomlik egy csomag megvásárlása után ..nagyon szeretném, ha a játékban lévő fordítók nehezen tudnának beszélni különböző nyelveken.
kamu,nem ez volt a bemutatóban és a fb reklámban
0/5 unalmas játék. És a legbosszantóbb reklám egy játékhoz, amit valaha láttam. Rosszul kellene érezned magad.
Persze, ha fizetsz, a játék sokkal szórakoztatóbb lenne, és sokkal gyorsabban frissítheted a karaktereket, de ahelyett, hogy cigire és italokra költenél, dobj egy-két dolcsit, és a játék nagyon élvezetes lehet.
A hirdetések megtévesztőek, úgy tűnik, hogy ez egy kirakós játék, de a rejtvények csak egy apró részét képezik a játéknak, igazából egy utólagos gondolat. Ez inkább egy robotpilóta rpg. Lineáris út és egy félig értelmetlen haladási rendszer. Félig értelmetlen, mert az ellenség nagyjából ugyanolyan sebességgel szintez, mint te. Ezeket a pontokat félretéve, ez még mindig egy tisztességes játék, és ami a legjobb, nincsenek benne bosszantó hirdetések.
Legjobb játék
Vigyázat! Csak most vettem észre, hogy több mint 200 dollárt pazaroltam erre a játékra, hogy megpróbáljak eljutni a „VIP8”-hoz, ami szükséges a játék egy részének eljátszásához, de még mindig nem vagyok ott. A minijáték, amely először vonzott a hirdetések közül, az első hét után véget ért, és most már csak ugyanaz a 15 perc játék minden nap, hacsak nem akar több pénzt pazarolni. De amúgy nagyon jó szórakozás napi 10 percre.
Imádom, de kérdeznem kell valamit. Vannak házi kedvencek a mobilalkalmazásban?
Meglepődtem, mennyire szeretem ezt a játékot – még soha nem játszottam online RPG-vel. Eddig 544 órát töltöttem, és úgy döntöttem, hogy most egy másik szerveren kezdem elölről, mivel tudom, mely hősöket szeretnék felépíteni! A Céh közösségi érzést ad anélkül, hogy önmagában kellene beszélnie senkivel 😏 rengeteg online tipp elérhető
Élvezd, időbe telik a karakterek felépítése, hacsak nem költesz egy vagy két számlát
Remek játék az idő ész nélkül múlatására. Élvezem a rajzfilmszerű művészeti stílust, és élvezem, hogy szükség esetén könnyen le tudom állítani a játékot.
Amint azt sokan mondták, a játék nem hasonlít a hirdetéshez. A játék egy fantázia-háborús játék, amelyben hősöket építesz, és harcolsz velük a játék által létrehozott ellenségek és más játékosok hőseivel szemben. Alapvetően 2 fázisra oszlik, az egyes fázisokban eltöltött idő attól függ, hogy milyen jól és milyen hősöket építesz. Az 1. fázisban különböző hősöket ismerhetsz meg, miközben harcolsz az előre beállított ellenségek ellen. A 2. fázisban egy céhben harcolsz más játékosok ellen valós időben.
Most töröltem ezt a játékot sok hónapos játék után. Mint a legtöbb játék, ez is elsőre megfelelő. Felállítása miatt azonban gyorsan "fizetni kell a játékért". Számos területen lehet frissíteni minden karaktert, és ez rengeteg erőforrást és időt vesz igénybe. Vagy egyszerűen vásárolja meg magát a játékon, amit oly sokan csinálnak. Határozottan tanulmányozza át alaposan az egyes karaktereket, mielőtt bárkit is frissítene. Egyes karakterek jól működnek együtt másokkal. Ha van egy TONNA türelmed, akkor minden rendben lesz.
Gagyi
Türelem
Ez az alkalmazás rendben van, de ez nem az én fajta játék, nagyon hasonlít egy olyan játékhoz, amelyet Wii rendszeren játszottam, nagyon hasonlít a Final Fantasy Crystal Chronicles-hoz. Érdekelnek az RPG-k, szívesen átnézem őket, ha van Final Fantasy játékod, fizetek a játékért
Többnyire unalmas automatizált csaták, nagyon kevés a rejtvény a hirdetésben.